Офіційно: Кремінь-2 назвав нового головного тренера

Переглядів 1921
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Офіційно: Кремінь-2 назвав нового головного тренера
Ярослав Здирко. Фото: ФК Кремінь
Новим наставником кременчуцького Кременя-2 призначено Ярослава Павловича Здирка. Контракт із новим головним тренером підписано строком на один на рік.

Здирко – вихованець кременчуцького футболу. З 2012 року  по теперішній час був дитячим тренером у наступних командах: Кремінь 2002, Кремінь 2006 та Кремінь 2014. 

У своїй ігровій кар’єрі виступав за місцеві аматорські клуби у великому футболі: Вагонобудівник, Комунар, Нафтохімік та в командах у футзалі: Олсу, Електроцентр, Деївка, JTI. Наразі грає за команду Інтер-Авто у Першій лізі міського чемпіонату з футзалу.

Також спеціаліст озвучив своє основне завдання.

«Основне завдання нашої команди і тренерського штабу зокрема, це підготовка гравців для першої команди, це в свою чергу зобов’язує нас демонструвати змістовну гру та прогрес під час кожного наступного матчу, які можливі лише завдяки кропіткій та наполегливій праці на футбольному полі і поза ним», — наводить слова Здирка прес-служба Кременя.

За результатами першої частини сезону Другої ліги Кремінь-2 займає дев'яте місце у турнірній таблиці, набравши чотири очки в десяти матчах. Друге коло візьме старт на початку квітня.