Олександр МУСІЄНКО: «Угоду з «Десною» я ще не підписав. Перебуваю на перегляді»

Переглядів 151
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
Потенційний новачок команди Олександра Рябоконя розповів про програний фінал Меморіалу Макарова, а також свої власні цілі

— Олександре, незважаючи на те, що «Десна» поступилась у фіналі «Олімпіку-2», які враження у вас залишив сам турнір?

— Безпосередньо турнір, його організація викликали лише позитивні емоції. Ми дуже задоволені тим, що зуміли дійти до фіналу. Загалом, упродовж Меморіалу Макарова наша команда змогла продемонструвати непогані результати. Водночас, усі ми дуже розчаровані тим, що поступились у фіналі донецькому «Олімпіку». Але потрібно розуміти один нюанс: у «Десни» на цьому турнірі стояло першочергове завдання переглянути якомога більше потенційних новачків. Наш наставник Олександр Рябоконь акцентував саме на цьому увагу. Було дуже багато нових імен у команді, тож зрозуміло, що ми були належно не зіграні. Можливо, саме через це й програли у фіналі.

— Приємно вас бачити знову на вищому рівні. Певне, ще також на перегляді в «Десні»? Чи, можливо, вже встигли підписати контракт із чернігівцями?

— Ні, угоду я ще не підписав. Перебуваю поки що на перегляді в клубі.

— Чи вже встигли поговорити з головним тренером на цю тему?

— Якщо відверто, то поки що такої розмови в нас не відбулось. Єдине, що обговорювали — можливість того, що я поїду на подальші збори з командою.

— До слова, які наразі клубні плани щодо зимових зборів?

— Наскільки знаю, попередньо другий збір команди буде вже в Грузії, а в кінці лютого маємо вирушити до Туреччини.

— Якщо не секрет, чому вирішили залишити «Буковину», у складі якої виступали восени в другій лізі?

— Думаю, що тренери команди були не зацікавлені в тому, щоби я продовжував із ними співпрацю. Саме тому ми вирішили без усіляких проблем розійтись.

— Наскільки розумію, ви покладаєте великі надії на те, щоби продовжити кар’єру саме в «Десні»?

— Мені було би дуже приємно знову працювати з паном Рябоконем, іншими тренерами. Тим паче, що знаю особисто багатьох хлопців у команді. Тим паче, що «Десна» зараз має серйозні амбітні плани — вихід до прем’єр-ліги наступного сезону. Саме тому мені дуже хочеться закріпитись у складі чернігівської команди.

Олександр ВОРОНІН.

X