Олександрія проти Металіста 1925: прогноз і анонс на матч УПЛ. На кого поставити в понеділок?

Переглядів 763
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Олександрія проти Металіста 1925: прогноз і анонс на матч УПЛ. На кого поставити в понеділок?
Кирило Ковалець. Фото: ФК Олександрія
Ексклюзивний анонс заключного матчу 6-го туру Олександрія ‒ Металіст 1925 спеціально для вас на «УФ».

10-го жовтня відбудеться завершальний поєдинок 6-го туру УПЛ. Сайт «Український футбол» анонсує і прогнозує матч Олександрія – Металіст 1925. Де дивитися, що дає цей матч, яка турнірна таблиця і чим це все закінчиться?

Олександрія – Металіст 1925

10 жовтня. 15:00. м. Київ. НСК «Олімпійський»

Пряма трансляція – Setanta Sports

Дискваліфікації – Дмитро Капінус (Металіст 1925)

Заключний матч 6-го туру УПЛ відбудеться у Києві на «Олімпійському», де між собою зустрінуться Олександрія та харківський Металіст 1925. Обидві команди програли лише одного разу в останніх п’яти турах. Олександрія поступилась Металісту з рахунком 1:3, а Металіст 1925 зазнав поразки від Дніпра-1 (0:3). Тому нас очікує безкомпромісне протистояння, де обидва колективи будуть грати виключно на перемогу. 

У минулому турі олександрійці здобули перемогу над одеським Чорноморцем (2:1) завдяки переможному голу Кирила Ковальця, який проводив свій перший матч за жовто-чорних після повернення. Кращого камбека важко було уявити. 

А Металіст 1925 сенсаційно здолав ковалівський Колос з рахунком 2:0, завдавши їм першої поразки в сезоні. Однак попередній тур без втрат для харківського клубу не обійшовся. Фланговий захисник Дмитро Капінус отримав пряму червону картку в матчі проти Колоса та був вилучений з поля ще на 23-ій хвилині. Тому в поєдинку з Олександрією Олег Ратій не зможе розраховувати на Капінуса. В Олександрії втрат немає, тому на гру з харків’янами вони підходять у максимально бойовому складі. 

Після п’яти зіграних турів у складі харківського Металіста 1925 продовжує виділятися дебютант УПЛ Олег Мозіль. 26-річний голкіпер провів уже три сухих матчі. Пробити Мозіля вдалося лише Дніпру-1 та Ворсклі, чи під силу відзначитися у ворота Олега команді Юрія Гури – дізнаємось у понеділок. В Олександрії є потужний аргумент на це. Вони забивали у чотирьох з п’яти турів. Лише полтавська Ворскла із Дмитром Різником у воротах зуміла втримати власні ворота “на замку”. 

Історія зустрічей – 2: +2, =0, -0; 7:2

Майбутній герой матчу – Олег Мозіль

У Олександрії чимало хороших гравців у яких потужний удар. Але чи вдасться Ковальцю і Ко відзначитися у ворота Олега Мозіля – велике питання. Якщо захист Металіста 1925 не дозволить розстрілювати свого кіпера, то в господарів мало шансів пробити Мозіля. Якщо харківська команда не пропустить, то, безумовно, герой матчу ‒ Мозіль.

Прогноз на гру: Олександрія – Металіст 1925 – Х2  – 1.93

Вважаю, що нас очікує дуже цікавий і водночас важкий поєдинок. Обидві команди програли лише раз у цьому сезоні та ніхто не матиме бажання поступатися вдруге. Можливо, Олександрія та Металіст 1925 зіграють внічию, але я схиляюся до того варіанту, що харків’яни не програють. Букмекерська контора Favbet дає коефіцієнт 1.93 на те, що Металіст 1925 не програє.