Олександрія та Минай не виявили сильнішого: команда Ротаня знову без перемоги, підопічні Шарана – останні в УПЛ

Переглядів 8049
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Олександрія та Минай не виявили сильнішого: команда Ротаня знову без перемоги, підопічні Шарана – останні в УПЛ
Олександрія - Минай. Фото: УПЛ
У матчі сьомого туру Української Прем'єр-ліги Олександрія приймала закарпатський Минай. Поєдинок команд завершився бойовою нічиєю із рахунком 1:1.

Олександрія, яка не перемагала вже чотири матчі поспіль, приймала Минай, що має ще гірші справи. Команда Володимира Шарана не вигравала в УПЛ цього сезону ще і досі.

У першому таймі команди мали лише два небезпечних моменти. Як не дивно, їх створили гості. Спочатку після навісу Твердохліба Гунічев, який міг розстрілювати ворота, не влучив головою по м'ячу. А потім знову після навісу з кутового м'яч прилетів на голову Твердохліба, який влучив у Шевченка.

На перерву команди пішли за рівного рахунку.

Минай забив на 61-й хвилині. Після навісу з кутового Гунічев з меж воротарського майданчика головою переправив м'яч у ворота.

Підопічні Ротаня зуміли зрівняти рахунок через 12 хвилин – Кулаковський впевнено реалізував пенальті.

Більше команди не забивали, а фінальний свисток зафіксував нічию із рахунком 1:1.

  • Олександрія в наступному турі зустрінеться із Чорноморцем 22 вересня, а Минай поїде в гості до житомирського Полісся 23 вересня.
  • Після цього матчу команда Ротаня має вісім балів та знаходиться на дев'ятій позиції, а підопічні Шарана з трьома очками перебуває на останній сходинці.