Операцію Луческу вимушено відклали: головному тренеру Динамо завадила давня проблема із серцем

Переглядів 755
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Операцію Луческу вимушено відклали: головному тренеру Динамо завадила давня проблема із серцем
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо Київ
Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу після матчу 22-го туру УПЛ із донецьким Шахтарем (1:1) оголосив про те, що змушений зробити операцію на нозі через коксартроз.

Мірча Луческу ще на початку місяця заявив про те, що йому знадобиться хірургічне втручання. Після поєдинку з Шахтарем румунський фахівець офіційно повідомив про вимушений відхід на лікарняний, а його місце посів помічник Олександр Шовковський.

Проте зробити операцію одразу не вдалося. Напередодні Луческу пройшло детальне кардіологічне обстеження. У минулому у нього були проблеми з серцем – два передінфарктні стани (один у 1992 році в Брешії, другий у 2009 році в Шахтарі), тому лікарі провели кардіологічне обстеження.

Результати цього діагностування опинилися в нормі, але було вирішено, що добре було б замінити Містеру коронарний стент, що і було зроблено. Просто таку процедуру пацієнту потрібно кілька днів відпочинку перед операцією. У результаті було вирішено, що Луческу прооперують у понеділок, 1 травня, повідомляє GSP.

Контракт 77-річного румунського тренера з Динамо закінчується влітку 2024 року.