«Ось на кого працює УАФ під керівництвом Павелка?»: журналіст назвав покровителів президента асоціації

Переглядів 956
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Ось на кого працює УАФ під керівництвом Павелка?»: журналіст назвав покровителів президента асоціації
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Журналіст Костянтин Андріюк назвав імена людей, котрі стоять за президентом Української асоціації футболу Андрієм Павелком.

Журналіст Костянтин Андріюк заявляє, що російський слід справді є, але він перебуває саме в УАФ, а саме у трьох покровителях Андрія Павелка.

«За неофіційною інформацією, у Павелка є три покровителі – Андрій Портнов (агент росії за інформацією ЗМІ), Геннадій Корбан та Андрій Засуха (громадянин росії). 

Додайте сюди ще й першого віце-президента УАФ та громадянина росії Алана Плієва. Виходить, ось на кого працює УАФ під керівництвом Павелка? І ось чому УАФ не обстоює Україну перед УЄФА/ФІФА».

Також журналіст розповів, чим саме допомагають покровителі Павелко.

«Портнов забезпечує Павелка юристами. Судові позови проти ЗМІ та журналістів з його подання. Саме юристи фірм, пов'язаних із Портновим і тиснуть на свободу слова в Україні. Корбан забезпечує голову УАФ медіа-підтримкою. Чорнуха в інтернеті та анонімні телеграм-канали».

Окремо Андріюк виділяє власника Колоса Андрія Засуху, який допомагає Андрію Павелку фінансово.

«Засуха роками фінансово допомагав Павелко. Фінансова робота з НАЗК, фінансова мотивація правоохоронців, аби кримінальні справи проти УАФ та Павелка роками не чіпали з місця. Є підозра, що це справа гаманця іменної цієї людини», – написав Андріюк у своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, правоохоронні органи ведуть низку розслідувань проти УАФ та її керівництва.