Основний гравець залишив розташування збірної України: команда Петракова повернулася до Польщі

Переглядів 16987
Павло Клименко Павло Клименко
10 голосів
Основний гравець залишив розташування збірної України: команда Петракова повернулася до Польщі
Гравці збірної України. Фото: УАФ
Після перемоги в Єревані над збірною Вірменії з рахунком 5:0 у матчі п'ятого туру групового етапу Ліги націй команда України вилетіла до Польщі, де розпочала підготовку до поєдинку з Шотландією.

Сьогоднішнє вечірнє заняття відбулося на полі тренувального центру клубу «Краковія». До слова, і завтрашня офіційна тренувальна сесія пройде там, оскільки газон на стадіоні «Краковія», на жаль, не в найкращому стані, і його варто зберегти для матчу.

В тренуванні взяли участь усі 23 гравці, які зараз присутні в таборі синьо-жовтих. Півзахисник Сергій Сидорчук, який учора отримав другу жовту картку в турнірі, через що не зможе зіграти із шотландцями, сьогодні залишив розташування команди, однак приїде підтримати партнерів у день поєдинку, повідомляє офіційний сайт УАФ.

27 вересня збірна України завершить виступи у груповому етапі Ліги націй поєдинком проти Шотландії у польському Кракові. Початок – о 21:45. Гра буде вирішальною, оскільки перемога команди Олександра Петракова дозволить синьо-жовтим вийти у Лігу А.

Раніше ми повідомляли, що з’явився ще один претендент на трансфер вінгера Шахтаря Михайла Мудрика.

X