«Основний той, хто сильніший»: Довбик висловився про конкуренцію з Яремчуком

Переглядів 754
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Основний той, хто сильніший»: Довбик висловився про конкуренцію з Яремчуком
Артем Довбик. Фото: УАФ
Нападник дніпровського Дніпра-1 Артем Довбик поділився думкою про конкуренцію у збірній України з Романом Яремчуком та розповів про значення Андрія Ярмоленка для команди.

Форвард збірної України Довбик вважає, що наставник збірної України Олександр Петраков ставить в основний склад того нападника, який сильніший.  

«Хто основний форвард у збірній? Хто сильніший… Тренер собі не ворог, ставитиме того, хто перебуває в кращій формі. Конкуренція – це завжди добре. Вважаю, що це тільки на користь команді».

Також Довбик сказав, що Ярмоленко є легендою збірної України.

«Хто Ярмоленко для збірної України? Він є легендарною постаттю в українському футболі. Ярмоленко додає нам мотивації. Всі гравці перебувають у такому тонусі, коли він грає за тебе чи проти. 

Це топовий футболіст для збірної. Стільки голів, матчів… Нам ще дуже далеко до нього.», — сказав Довбик у інтерв’ю youTube-каналу vZbirna. 

Нагадаємо, що поєдинок шостого туру Ліги націй Україна ‒ Шотландія  відбудеться 27 вересня в Кракові. Початок – о 21:45. 

До вашої уваги пропонуємо ексклюзивне інтерв'ю «УФ» колишнього форварда Динамо та Рейнджерс Олега Саленка, який дав прогноз на матч Україна – Шотландія в Лізі націй.

X