«Особливий вечір для нас, для наших сімей, для цієї країни»: Бекхем прокоментував переможний матч, в якому зіграв Кривцов

Переглядів 258
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«Особливий вечір для нас, для наших сімей, для цієї країни»: Бекхем прокоментував переможний матч, в якому зіграв Кривцов
Інтер Маямі та Бекхем. Колаж: УФ
Девід Бекхем дав оцінку яскравій перемозі Інтера Маямі з красивим голом у виконанні Ліонеля Мессі. За словами англійця, це те, на що чекали всі, хто стежить за MLS.

Співвласник американського Інтер Маямі Девід Бекхем прокоментував успішний дебют аргентинця Ліонеля Мессі у переможному матчі проти Крус Асуль (2:1) у рамках Кубку ліг.

«Чесно кажучи, як тільки я побачив, що призначили штрафний, я подумав: «Саме так усе має бути». Цього вечора здійснилася мрія всіх на стадіоні і в цій країні – побачити, як Лео дебютує в MLS. Я не можу підібрати слова для цього», - цитує Бекхема Daily Mail.

Також легендарний англієць додав такі слова:

«Це те, чого ми завжди хотіли – я, Хорхе Мас і наш клуб. Це те, до чого ми прагнули. Особливий вечір для нас, для наших сімей, для всіх, хто був на стадіоні, і для вас, хлопці. Це важливий момент для цієї країни, для цієї ліги», - сказав Бекхем.

  • У цій зустрічі Мессі забив гол зі штрафного на 90+4 хвилині і приніс своїй команді перемогу з рахунком 2:1.
  • Зазначимо, що в матчі з Крус Асуль повністю зіграв і український захисник Сергій Кривцов.