«Особливості роблять різницю»: Поттер згадав Мудрика та пояснив трансферну політику клубу

Переглядів 1245
Євген Чепур Євген Чепур
0 голосів
«Особливості роблять різницю»: Поттер згадав Мудрика та пояснив трансферну політику клубу
Михайло Мудрик та Енцо Фернандес. Фото: Google
Головний тренер лондонського Челсі Грем Поттер прокоментував трансферну політику клубу і порівняв два найдорожчі підписання «пенсіонерів» цієї зими.

Поттер сказав, що Челсі підписував цієї зими молодих футболістів на тривалий термін, щоб будувати команду на рік уперед.

«Якщо ви подивіться на вік запрошених футболістів, то вони тут, щоби вже зараз змагатися. Але й упродовж багатьох наступних років теж.

Ви можете говорити про результати та персоналії, але це побудова команди. Це зараз наше випробування. Я в захваті. Я треную вже більше 12 років, починав із низів, але зараз я у фантастичному клубі з амбіціями. Ми хочемо боротися».

Також Поттер вважає, що Мудрик (70 млн євро + 30 млн євро як бонуси) та Енцо (121 млн євро) можуть вирости у справжніх зірок.

«Мудрик та Енцо – неймовірні гравці. Вони різні, але молоді та рішучі. Вони мають якості, щоб стати футболістами світового рівня.

Нині треба допомогти їм, щоб вони зрозуміли команду. Особливості роблять різницю, якщо вони добре функціонують у команді. Це випробування, я в захваті від цього. Ми працюємо та прогресуємо. Сподіваюся, сьогодні наберемо три очки», - сказав Поттер в інтерв'ю Football Daily.

Раніше ми писали, що Мудрик провалив матч проти Фулхема.

X