«Останнього слова він не сказав»: журналіст повідомив, куди зник іменитий експівзахисник збірної України

Переглядів 447
Ілля Деулін Ілля Деулін
2 голоси
«Останнього слова він не сказав»: журналіст повідомив, куди зник іменитий експівзахисник збірної України
Максим Калиниченко. Фото: Google
Експівзахисник Дніпра, Спартака та національної збірної України Максим Калиниченко наразі не полишає тренерську справу і нещодавно допомагав ще одному іменитому ексзбірнику – Володимиру Єзерському.

Колишній півзахисник збірної України, а також Дніпра та московського Спартака Максим Калиниченко нині не збирається полишати тренерську роботу. Так, відомо, де востаннє експівзахисник працював як тренер:

«На одному з закордонних зборів він допомагав Володимиру Єзерському, але це був як фріланс. Втім, на курсах ліцензування він був одним із найактивніших слухачів, тому думаю, що він останнього слова як тренер у футболі не сказав», – зазначив Михайло Співаковський у програмі Татотаке.

  • З вересня 2022 року Єзерський очолює збірну України до 16 років.
  • Сам ж Калиниченко по завершенні кар’єри працював тренером у Металісті, Поліссі, московській Родіні та Ризі.
  • У вересні 2022 року очолив естонську Левадію, але залишив команду через 10 днів після початку роботи.
  • Протягом кар'єри Калиниченко футболіста пограв за Дніпро (113 матчів та 21 гол), московський Спартак (134 матчі та 22 голи) і Таврію (55 матчів та дев'ять голів). 
  • У складі збірної України провів 47 матчів та забив сім м'ячів.
  • Після початку повномасштабного вторгнення рф Калиниченко залишив москву, в якій мешкав, та зайняв проукраїнську позицію, оскільки він не хоче мати що-небудь спільного з російським середовищем.