«Останнє фото Зінченка підняло рівень хвилювань фанатів Арсеналу»: в Англії прокоментували світлину українця

Переглядів 7550
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
2 голоси
«Останнє фото Зінченка підняло рівень хвилювань фанатів Арсеналу»: в Англії прокоментували світлину українця
Олександр Зінченко. Фото: Google
У неділю 30 липня український захисник Арсеналу Олександр Зінченко поділився фото зі своєї особистого тренажерного залу. Фанати лондонської команди висловили своє хвилювання після цього.

Лівий захисник лондонського Арсеналу Олександр Зінченко нещодавно виклав в своєму інстаграмі фотографію, на якій з самого ранку індивідуально займається у тренажерному залі.

Фанати «канонирів» відреагували на це хвилюванням та відзначили прагнення українського футболіста відновитися від травми якомога швидше.

«Фото в інстаграмі не тільки підкреслює робочу етику Зінченка, але і демонструє його рішучість сприяти успіху Арсеналу в майбутній кампанії.

Шанувальники з нетерпінням чекали оновлень про його прогрес, і ця остання картина, безсумнівно, підняла їх рівень хвилювання».

Також вболівальники Арсеналу розповіли, що дасть команді Мікеля Артети повернення Олександра.

«Присутність Зінченка в команді забезпечує Арсеналу додаткову атакувальну загрозу лівим флангом. Відомий своїм темпом, технічними здібностями та оборонною майстерністю, він зарекомендував себе як цінний актив для клубу.

Його повернення, безсумнівно, зміцнить оборонні можливості Арсеналу та забезпечить більшу глибину в їхньому складі. Гравець збірної України вже продемонстрував проблиски свого потенціалу під час перебування в Арсеналі. Однак травми завадили його прогресу».

Фанати поділилися своїми очікуваннями від Зінченка та сказали, на що вони сподіваються.

«Відданість Зінченка є багатообіцяючим знаком. Його прихильність наполегливій роботі в тренажерному залі вказує на те, що він сповнений рішучості вплинути на гру команди.

Вболівальники сподіватимуться, що Зінченко зможе залишитися без травм протягом усієї майбутньої кампанії та реалізувати свій потенціал у клубі», – сказано в статті на сайті Arsenal True Fans.

  • Востаннє на поле Зінченко виходив на поле сьомого травня у грі АПЛ проти Ньюкаслу (2:0). Захисник не зіграв у жодній передсезонній грі Арсеналу.
  • Зінченко в дебютному сезоні за «канонірів» провів 33 гри, забив один гол та віддав дві результативні передачі.
  • Арсенал посів друге місце в АПЛ минулого сезону, поступившись титулом Манчестер Сіті.
  • Саме з чемпіоном «каноніри» 6 серпня розіграють Суперкубок Англії.