Отримуватиме більше Луніна в Реалі: джерело назвало зарплату Трубіна в Інтері та суму, яку хоче Шахтар

Переглядів 1165
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
Отримуватиме більше Луніна в Реалі: джерело назвало зарплату Трубіна в Інтері та суму, яку хоче Шахтар
Анатолій Трубін. Фото: ФК Шахтар
Міланський Інтер узгодив з голкіпером Шахтаря Анатолієм Трубіним фінансові деталі контракту. Повідомляється, що українець підпише п'ятирічний контракт.

Голкіпер донецького Шахтаря Анатолій Трубін отримуватиме в міланському Інтері 1,8 млн євро на рік.

Для прикладу український воротар Андрій Лунін в мадридському Реалі отримує 1,5-1,7 млн євро на рік за версією іспанських видань. Також цю інформацію підтверджував відомий український телеведучий Олександр Денисов. 

Сторони узгодили підписання п'ятирічного контракту.

У Інтері переконані в тому, що трансфер відбудеться, оскільки контракт Трубіна з Шахтарем розрахований до 30 червня 2024 року.

Анатолій Трубін. Фото: УАФ

Донецький клуб просить за власного 21-річного вихованця 15 млн євро, в той час, як Інтер наполягає на сумі в 10 млн. Задля досягнення компромісу нерадзуррі пропишуть в угоді бонуси та можливий відсоток від наступної продажі.

Альтернативою для Трубіна є 23-річний голкіпер Аталанти Марко Карнесеккі, але його трансфер обійдеться Інтеру дорожче за підписання Трубіна.

Також міланці мають намір придбати досвідченого воротаря. Наразі серед варіантів називаються такі імена, як Янн Зоммер, Кевін Трапп та Кейлор Навас, повідомляє fcinternews.

Раніше повідомлялося, що Інтер веде перемовини з Уго Льорісом.

  • Transfermarkt оцінює Анатолія у 22 мільйони євро.
  • У минулому сезоні голкіпер зіграв у 38 поєдинках, в яких пропустив 40 голів та 14 ігор провів на «нуль».
  • Вже взимку Трубін може підписати попередній контракт з будь-яким клубом та покинути Шахтар безкоштовно наступним літом.