«Оживив Марсель чудовим ударом»: французька преса оцінила гру Малиновського проти Ніцци

Переглядів 652
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Оживив Марсель чудовим ударом»: французька преса оцінила гру Малиновського проти Ніцци
Руслан Малиновський. Фото: Марсель
Французька преса оцінила дії команди Ігоря Тудора та Руслана Малиновського у вчорашньому поєдинку 22-го туру чемпіонату Франції проти Ніцци (1:3).

Малиновський розпочав матч на лаві запасних, але у перерві вийшов на поле і зумів забити свій дебютний гол за Марсель, але це не врятувало його команду від поразки з рахунком 1:3.

Французька преса оцінила гру Малиновського. Більшість думок журналістів зводиться до того, що вихід українця пробудив команду Тудора.

Le Parisien

«Марсель повернувся у гру завдяки українцеві Руслану Малиновському. Заслужений гол, який подарував уболівальникам нервову кінцівку матчу».

Мaxifoot – 6

«Тудор розчарувався в Пайє та Вітіньї, тому замінив їх у перерві на Санчеса та Малиновського. Українець своїм голом спробував пожвавити Марсель, але партнери його не підтримали».

FootMercato – 6.5/10

«Український атакуючий півзахисник з'явився на полі у другому таймі і досить швидко зумів відзначитись. Чисто технічно, новобранець ОМ, оживив свою команду чудовим ударом».

Команда Тудора провела 22 матчі, набрала 46 очок і посідає друге місце у турнірній таблиці чемпіонату Франції з відставанням від лідируючого ПСЖ у вісім залікових пунктів.

Наступний офіційний матч Марсель проведе у середу, 8 лютого. Команда Малиновського прийме ПСЖ у рамках 1/8 фіналу Кубка Франції.

X