«Перед матчем із Англією є певне хвилювання»: Бондаренко прокоментував підготовку збірної України

Переглядів 1467
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Перед матчем із Англією є певне хвилювання»: Бондаренко прокоментував підготовку збірної України
Артем Бондаренко. Фото: ФК Шахтар
Півзахисник національної збірної України Артем Бондаренко поділився думками про майбутній матч кваліфікації на Євро-2024 проти команди Англії.

Національна збірна України стартує у відборі на чемпіонат Європи сьогоднішнім виїзним поєдинком проти команди Англії, що відбудеться на легендарному стадіоні «Уемблі».

Хавбек нашої команди Артем Бондаренко поділився очікуваннями від поважного матчу в інтерв'ю прес-службі УАФ.

«Я вперше на цьому стадіоні. Справді, арена чудова. Поле у відмінному стані є всі умови для того, щоб продемонструвати якісну гру.

Звісно, перед матчем із Англією є певне хвилювання, як і перед кожним важливим поєдинком. Сподіваюся, що з початком гри це пройде. Це нормально, коли футболіст переживає. Підготовка до зустрічі у нас була на найвищому рівні, і сам матч покаже результат нашої роботи», – сказав Бондаренко.

Бондаренко також розповів про важливість стартового відрізку поєдинку з англійцями.

«Проти таких збірних перші 15–20 хвилин завжди бувають вкрай непростими, гадаю, що цей поєдинок винятком не стане. Але морально та фізично ми готові», – зазначив Бондаренко.

22-річний Бондаренко наразі не дебютував за національну збірну України. У складі донецького Шахтаря півзахисник провів у поточному сезоні 26 матчів у всіх турнірах, забив три голи та зробив дві результативні передачі.

Поєдинок кваліфікації на Євро-2024 між національними збірними Англії та України відбудеться сьогодні у Лондоні та розпочнеться о 19:00 за київським часом.