«Перед Севільєю я тиждень сидів у готелі та чекав»: Коноплянка розповів, як він міг стати гравцем іншого іспанського гранда

Переглядів 1227
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Перед Севільєю я тиждень сидів у готелі та чекав»: Коноплянка розповів, як він міг стати гравцем іншого іспанського гранда
Євген Коноплянка. Фото: Google
Євген Коноплянка розповів, як у 2015 році у нього була можливість підписати контракт з мадридським Атлетіко, але українець перейшов до Севільї.

Український вінгер польської Краковії Євген Коноплянка розповів, як він мав шанс перейти в мадридськй Атлетіко влітку 2015 року.

«Перед Севільєю я тиждень сидів у готелі та чекав, коли мені дадуть «зелене світло», щоб я підписав контракт з Атлетіко. Ніхто цього не знає. Я приїхав спочатку туди. Сімеоне каже: «Дайте годину, дайте другу годину». Просто їм треба було одну людину продати», – сказав Коноплянка в інтерв’ю Владі Седан. 

За словами Євгена, агенти його не хотіли відпускати та казали, що Атлетіко підпише з ним угоду.

«Я сидів тиждень. Дружина була на дев’ятому місяці. Я не міг просто сидіти, їй потрібна була допомога. Мені просто хотілося якнайшвидше повернутися і допомогти, бути поруч. Не міг уже більше, тиждень чи днів десять сидів. Усі агенти мене прямо тримали: «Не їдь. Не треба інший клуб. Зараз Атлетіко підпише», – додав Коноплянка. 

У цьому сезоні Коноплянка зіграв за Краковію 13 матчів, у яких він записав до свого активу три голи та один результативний пас. 

На даний момент Краковія в польській Екстракласі з 25 очками в активі знаходиться на восьмому місці.

X