«Переговорю з Луческу»: Суркіс відреагував на чутки, що матч Динамо – Шахтар відбудеться у Лондоні

Переглядів 311
Артем Войцеховський Артем Войцеховський
1 голос
«Переговорю з Луческу»: Суркіс відреагував на чутки, що матч Динамо – Шахтар відбудеться у Лондоні
Колаж: Український Футбол
За словами власника київського клубу, йому нічого невідомо про цю ініціативу. У першому колі вітчизняні гранди зустрінуться у сьомому турі, базовою датою проведення якого є 15 жовтня.

Президент Динамо Ігор Суркіс прокоментував чутки щодо того, де відбудеться матч його команди з Шахтарем у рамках чемпіонату України. Деякі ЗМІ писали, що ця гра має відбутися у Лондоні, а Мірча Луческу немов навіть дав попередню згоду зіграти у столиці Великобританії.

«Динамо зіграє з Шахтарем у Лондоні? Вперше про це чую. Завтра зранку полечу у Львів, переговорю з Луческу, але я не думаю, що ця інформація є правдивою», – сказав Суркіс у коментарі сайту fanday.net.

Нагадаємо, що Динамо досі на стартувало в УПЛ. Гру першого туру було перенесено на середину листопада через участь киян у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Свій перший матч у чемпіонаті України Динамо проведе завтра, 28 серпня, у Львові проти Дніпра-1. У груповому раунду Ліги Європи «біло-сині» гратимуть з французьким Ренном, турецьким Фенербахче та кіпрським АЕКом.

X