«Перехід може бути занадто різким»: коментатор оцінив трансфер форварда збірної України Русина в Сандерленд

Переглядів 762
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
2 голоси
«Перехід може бути занадто різким»: коментатор оцінив трансфер форварда збірної України Русина в Сандерленд
Назарій Русин. Фото: Зоря
Відомий український коментатор Ігор Бойко поділився думками стосовно ймовірного трансферу форварда Зорі Назарія Русина до клубу англійського Чемпіоншипу Сандерленда.

Нещодавно стало відомо, що нападник луганської Зорі Назарій Русин вже найближчим часом стане футболістом Сандерленда. Сторони вже навіть узгодили особистий контракт гравця.

Коментатор Ігор Бойко назвав причини, чому англійський клуб обрав саме форварда збірної України.

«Коли мова йде про Русина в Сандерленді, то говорити варто відразу про один момент: їм конче необхідний нападник. З усіх варіантів в Сандерленді вчепилися за Русина та намагаються домучити цей трансфер. Чому саме він? Бо дешевий.

Команду очолює Тоні Маубрей, який вміє будувати якісну гру та розвивати талантів. Здібних гравців в команді вистачає. Багато з них подібні своїм шляхом до Русина, розпочинали у статусі великих талантів, але попоїздили, аж поки не знайшли себе».

Також експер поділився думками щодо перспектив Русина у Англії.

«Для Русина це цікавий варіант після чудової весни. Він забив 10 голів в 15-ти матчах УПЛ, чим звернув на себе увагу. Та перехід може бути занадто різким, адже до цього він себе не міг знайти ніде.

Часу на те, щоб призвичаїтися не буде. Нападник потрібен уже в наступному матчі. Чи потягне Русин цей рівень?», – написав Бойко у своєму телеграм-каналі.

  • 24-річний Русин провів цього сезону два матчі і забив один м’яч за Зорю.
  • Його контракт дійсний до червня 2025 року.
  • Портал Transfermarkt оцінює вартість гравця у два мільйони євро.
  • До цього українець виступав у Динамо (2018-2022), Дніпрі-1 (2021 – оренда) та Легії (2021 – оренда), а також був у Зорі (2019 – оренда).
  • Після чотирьох турів Чемпіоншипу Сандерленд знаходиться на 18 сходинці, маючи чотири бали.