«Перемогла найкраща команда»: Лемпард розчарований результатом матчу Челсі та Брайтона

Переглядів 363
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Перемогла найкраща команда»: Лемпард розчарований результатом матчу Челсі та Брайтона
Френк Лемпард та Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Виконувач обов'язків головного тренера лондонського Челсі Френк Лемпард прокоментував вчорашній матч 31-го туру чемпіонату Англії проти Брайтона (1:2).

Челсі вчора програв Брайтону в домашньому поєдинку 31-го туру чемпіонату Англії (1:2). Михайло Мудрик зробив гольову передачу на Конора Ґаллагера, але це не допомогло лондонській команді набрати хоча б одне очко.

Френк Лемпард зізнався, що розчарований результатом.

«Я розчарований з усіх боків. Перемогла найкраща команда. Брайтон міг виграти і з більшою різницею. Вони грали як команда, вони тривалий час перебувають разом. Ми як команда були не готові.

Нам не вистачило всіх основних складових футболу - бігти, боротися. Це не питання безпосередньо самовіддачі», - наводить слова Лемпарда сайт Football London.

Лемпард уже налаштовується на матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти мадридського Реала, в якому Челсі вдома необхідно буде відіграватися після виїзної поразки з рахунком 0:2.

«У вівторок у нас великий матч проти Реала, тому немає сенсу занадто падати духом, але ми повинні зрозуміти, чому так сталося. Є речі, про які я скажу гравцям особисто і залишу вдома. 

Вболівальники Челсі прийдуть у вівторок, щоб побачити команду, яка віддасть усі сили, щоб змінити ситуацію. Це те, що ми зобов'язані зробити», - заявив Лемпард.

Матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між Челсі та Реалом відбудеться у Лондоні у вівторок, 18 квітня, і розпочнеться о 22:00.

Челсі провів 31 матч, набрав 39 очок і посідає 11 місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.