Переможне повернення Зінченка: Арсенал упевнено обіграв Тоттенхем

Переглядів 873
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Переможне повернення Зінченка: Арсенал упевнено обіграв Тоттенхем
У матчі дев'ятого туру чемпіонату Англії Арсенал на своєму стадіоні приймав Тоттенхем. Поєдинок завершився перемогою команди Мікеля Артети з рахунком 3:1.

У стартовому складі Арсеналу вийшов украиїнський захисник Олександр Зінченко, який поновився після травми. Нагадаємо, що Зінченко пропустив останній матч «канонірів» проти Брентфорда (3:0), а також не вирушив у розташування збірної України на матчі Ліги націй.

Господарі відкрили рахунок на 20 хвилині завдяки точному удару Парті. За одинадцять хвилин Тоттенхем відігрався. Кейн спокійно реалізував пенальті.

Основні події матчу сталися у другому таймі. На 49-й хвилині Жезус вивів Арсенал уперед, а на 67-й хвилині Джака встановив остаточний рахунок – 3:1.

Додамо, що Зінченка було замінено на 73-й хвилині на Тірні.

Таким чином, Арсенал набрав 21 очко та продовжує лідирувати в АПЛ. Тоттенхем посідає третє місце, маючи у своєму активі 17 очок.

У наступному турі Арсенал зіграє проти Ліверпуля (9 жовтня), а Тоттенхем прийме Брайтон (8 жовтня), який очолює колішній тренер донецького Шахтаря Роберто Де Дзербі.