«Перетворюємося на Динамо»: реакція вболівальників Шахтаря на свіжий трансфер «гірників»

Переглядів 1188
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Перетворюємося на Динамо»: реакція вболівальників Шахтаря на свіжий трансфер «гірників»
Іраклі Азаров. Фото: Шахтар
Вболівальники донецького Шахтар відреагували на свіжий трансфер свого клубу. «Гірники» підписали лівого захисника збірної Грузії Іраклі Азарова.

У вівторок, 22 серпня, Шахтар офіційно оголосив про підписання грузинського лівого захисника Іраклі Азарова із Црвени Звєзди. Контракт футболіста з донецьким клубом розрахований до 2028 року.

Фанати «гірників» у соцмережах відреагували на такий трансфер чемпіонів України. Частина вболівальників залишилася явно незадоволеною.

«Навіщо він нам? Є ж Топалов, що не так?», – @evtush_07.

«Не зрозуміло хто. Подивимось. Корнієнку не дають шансу», – @kostya_boyarskiy87.

«Яка різниця кого ми купляємо? Вони все одно не грають», – @sasha__trd.

«Перетворюємося на Динамо: колишніх гравців у структуру клубу прилаштовують, трансфери дивні, нові гравці на банках сидять. Але ті хоч їхню вартість орендами і продажем за собівартість їх відбивають, тут суперменеджмент маринуватиме на банку до кінця контракту, платитиме зп, а потім, як зазвичай, відпустять безкоштовно...», – @aleksandrnem7.

«Коли цей жах закінчиться, ще й такий смайлик ставити наче придбали якусь зірку, чи хоча б якісного гравця на цю позицію, рівня того ж Шевчука чи Раца, про Ісмаїлі взагалі мовчу, зараз потрібно грати, а не піар робити на рівному місці гравцю, якого перший раз побачили», – @stas77377.

Проте знайшлися й ті, кому цей трансфер сподобався.

«Гочошвілі (Гіоргі) начебто непогано виглядає, у всякому разі в атакувальних діях. Будемо сподіватися, що Іраклі буде не гіршим», – @igor.kolomoiskiy.1963.

«Тепер хочеться здорової конкуренції між Педріньйо та Азаровим. Топалова віддавати кудись», – @myehorr.

«Трансфер бомба, спідіваюся що він заґрає у нашому клубі», – @_n.ltv.

«Нашими молитвами лівий захисник. Якби ж він тільки грав», – @artem_osadchii.

  • Нагадаємо, що 21-річний Азаров минулого сезону провів у футболці Црвени Звезди 21 матч, на його рахунку одна результативна передача.
  • Портал Transfermarkt оцінює вартість футболіста у півтори мільйони євро, а сума трансфера за даними цього сайту склала три мільйони євро, що є третім результатом в історії клубу для лівих захисників.
  • Дебют Іраклі у футболці Шахтаря може відбутися 27 серпня, у п'ятому турі УПЛ з Колосом. Початок о 15:00.
  • Наразі донецька команда посідає четверте місце в турнірній таблиці УПЛ, набравши вісім очок у чотирьох матчах.