Перша ліга: огляд всіх матчів суботи – вирішальний пенальті Карпат Маркевича і вистражданий тріумф Епіцентра

Переглядів 14323
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
5 голосів
Перша ліга: огляд всіх матчів суботи – вирішальний пенальті Карпат Маркевича і вистражданий тріумф Епіцентра
Мирон Маркевич. Фото: ФК Карпати
Пройшли чергові матчі сьомого туру Першої ліги. Вікторія мінімально обіграла Чернігів, Епіцентр у меншості здолав Буковину, а Карпати виграли Агробізнес.

У суботу, дев'ятого вересня, були зіграні чотири матчі сьомого туру Першої ліги України. Сайт «Український футбол» пропонує вам огляд кожного з них.

Вікторія – Чернігів – 2:1

Завдяки цій перемозі господарі, які вирвали три очки на останніх хвилинах, наблизилися до лідуючого Інгульця і тепер посідають другу сходинку у Групі Б, маючи 15 балів. Чернігів, натомість, продовжує йти на останньому, десятому місці, у них всього три пункти.

Голи: Богдан Мишенко (38'), Вадим Шаврін (пенальті – 89') – Павло Федосов (15')

Епіцентр – Буковина – 2:1

Незважаючи навіть на вилучення у другому таймі, підопічні Сергія Нагорняка зуміли здобути перемогу. Епіцентр вийшов на третє місце у Групі А, набравши вже 11 очок. Буковина, в свою чергу йде сьомою, маючи стільки ж набраних балів.

До цього матчц Епіцентр востаннє перемагав у Кубку України 15 серпня, коли обіграв Прикарпаття (2:1). В рамках чемпіонату останній тріумф був датований шостим серпня, коли був переможений Хуст (1:0).

Голи: Іван Бендера (40'), Максим Гірний (пенальті – 75') – Віталій Фарасеєнко (60')

Вилучення: Андрій Ліповуз (65')

Металург – Лівий Берег – 1:1

Запорізька команда, попри швидкий гол, так і не змогла обійти суперника у турнірній таблиці.. Металург йде четвертим у Групі Б з дев'ятьма очками, а Лівий Берег – третім, маючи 11 балів.

Голи: Валерій Сад (пенальті – 7') – Андрій Співаков (25')

Агробізнес – Карпати – 0:1

Львів'яни продовжили свою переможну ходу і закріпили лідерство у Групі А. У команди Мирона Маркевича тепер 19 очок. Агробізнес впустив шанс стати третім і залишився на п'ятому місці з дев'ятьма балами.

Зазначимо, наприкінці першого тайму Карпати двічі пробили пенальті протягом трьох хвилин, проте реалізували лише один удар.

Голи: Павло Полегенько (пенальті – 41')

Нагадаємо, що у неділю, 10 вересня, будуть зіграні ще три матчі сьомого туру Першої ліги:

  • Гірник-Спорт – Полтава
  • Нива Бузова – Хуст
  • Поділля – Нива