Перша перемога за шість матчів: Динамо завдяки ювілейному голу Буяльського мінімально здолало ФК Львів

Переглядів 1657
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Перша перемога за шість матчів: Динамо завдяки ювілейному голу Буяльського мінімально здолало ФК Львів
Динамо - ФК Львів. Фото: ФК Динамо
Динамо здобуло мінімальну перемогу над ФК Львів в поєдинку четвертого туру УПЛ з рахунком 1:0, яка дозволила команді Мірчі Луческу набрати перші очки.
  • Віталій Буяльський провів 40-й гол у футболці Динамо;
  • ФК Львів продовжив безвиграшну серію в чемпіонаті до чотирьох поєдинків.
  • Олександр Караваєв провів 350-й поєдинок на внутрішньоукраїнському рівні.

Перед початком поєдинку команди вшанували пам'ять полеглого під Бахмутом захисника України Дмитра Фіалку, який працював тренером ДЮШ «Львів» та ЮФА «Динамо» Львів. 

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений FCLVIV (@lviv.fc)

Динамівці з перших хвилин взяли м'яч під свій контроль, проте не могли створити великої кількості нагод біля воріт Ільющенкова. Єдиний удар в площину номінальних господарів «Арени Львів» в першому таймі втілився у гол Віталія Буяльського, який на 32-й хвилині завершив ідеально розіграну комбінацію біло синіх. Гармаш після передачі Сидорчука знайшов Циганкова на правому фланзі, а той прострілив на Буяльського, якому ніхто не завадив переправити м'яч у ворота ФК Львів.

По перерві жодна з команд не змогла змінити ситуацію на полі. Фінальний свисток зафіксував першу перемогу столичної команди після п'ятиматчевої безвиграшної серії.

Динамо завдяки сьогоднішній перемозі залишило останню сходинку турнірної таблиці УПЛ. Команда Олега Дулуба після чотирьох турів має у своєму активі лише один заліковий бал.

Standings provided by SofaScore LiveScore