Перші кроки Яремчука в Олімпіакосі: форвард збірної України розповів про адаптацію в новому клубі

Переглядів 301
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
Перші кроки Яремчука в Олімпіакосі: форвард збірної України розповів про адаптацію в новому клубі
Роман Яремчук. Фото: ФК Олімпіакос
Нападник національної збірної України Роман Яремчук відповів на запитання про свою адаптацію в грецькому Олімпіакосі після літнього трансферу з бельгійського Брюгге.

Роман Яремчук офіційно перейшов із Брюгге в Олімпіакос у літнє трансферне вікно.

Форвард національної збірної України відповів на запитання про свою адаптацію в грецькій команді на передматчевій пресконференції перед номінально домашнім поєдинком першого туру проти Албанії, що відбудеться в Празі в суботу, 7 вересня, і розпочнеться о 21:45 за київським часом.

«Звичайно, перші місяці в новій команді завжди даються складно. Але мене добре прийняли, я добре почуваюся. Можна сказати, що моє тіло дає мені зрозуміти, що я перебуваю в непоганих кондиціях. 

Завтра я, як і всі хлопці, постараюся викластися на сто відсотків, щоб доставити радість українцям і здобути три очки. Зараз фокус - на збірній України, а про «Олімпіакос» я буду говорити, коли повернуся в клуб», – наводить слова Романа  УАФ.

  • 28-річний Яремчук провів у поточному сезоні за «Олімпіакос» три матчі і забив один гол.
  • Контракт українського форварда з грецьким клубом дійсний до червня 2028 року.
  • Роман дебютував за національну збірну України 2018 року, зіграв у її складі 53 поєдинки, забив 16 м'ячів і оформив вісім асистів.