Перші очки ФК Львова та Кривбаса: підопічні Вернидуба не можуть забити у трьох матчах УПЛ поспіль

Переглядів 643
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Перші очки ФК Львова та Кривбаса: підопічні Вернидуба не можуть забити у трьох матчах УПЛ поспіль
Кривбас проти ФК Львів. Фото: УПЛ
У матчі третього туру чемпіоната України криворізький Кривбас та ФК Львів зіграли у нічию з рахунком 0:0. Команда Вернидуба у цьому сезоні ще не забивала.
  • До сьогоднішнього дня команди між собою в офіційних зустрічах не грали.
  • Кривбас та ФК Львів ще не набрали жодного очка у нинішньому розіграші чемпіонату України.
  • Львівський колектив зумів забити двічі, а от підопічні Вернидуба залишаються без голів в УПЛ.

У матчі третього туру чемпіонату України в Києві на НСК Олімпійський зустрілися криворізький Кривбас та ФК Львів. Обидва колективи невдало розпочали новий розіграш УПЛ, програвши свої матчі. 

У перші півгодини гри номінальні гості зі Львову виглядали активніше за підопічних Вернидуба. Небезпечно пробивали по воротам Кривбасу Бойко та Нич, але на перерву команди пішли з нулями на табло.

На другий тайм у команды Вернидуба на поле вийшли Рябов та Устименко замість Корабліна та Понєдельніка. У перші п’ять хвилин другої половини гри Кривбас пішов уперед великими силами, намагаючись забити швидкий гол, але ФК Львів вистояв.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Setanta Sports Ukraine (@setantasportsua)

Після 60 хвилини ФК Львів також провів дві заміни. Крушинський та Мишенко вийшли на поле замість Шишки та Бугая. Освіжити атаку вирішив і Вернидуб – Хобленко поступився місцем на полі Дебелко.

Знову заміни: Зотько вийшов замість Банади у Кривбаса, а у гостей Ременяк змінив Нича, а Вовкун Якиміва. Проте на результаті це не відобразилось.

Фінальний свисток зафіксував нічию з рахунком 0:0.

У наступному турі чемпіонату України Кривбас десятого вересня зіграє проти Вереса, а ФК Львів на день пізніше поміряється силами з київським Динамо.

X