Перший досвід роботи головним тренером: українець, що працював у Росії, очолив угорський Дьошдьер

Переглядів 313
Артем Войцеховський Артем Войцеховський
1 голос
Перший досвід роботи головним тренером: українець, що працював у Росії, очолив угорський Дьошдьер
Сергій Кузнєцов. Фото: Google
Колишній футболіст Карпат Сергій Кузнєцов, що працював під орудою білоруського фахівця Олега Кононова у російських клубах, став головним тренером клубу другого дивізіону чемпіонату Угорщини.

Угорський клуб Дьошдьер сьогодні офіційно оголосив про початок співпраці з українським фахівцем Сергієм Кузнєцовим, що вже встиг провести перше тренування з новою командою.

Це перший досвід роботи українця у якості головного тренера. Після завершення футбольної кар’єри у 2018 році Кузнєцов працював асистентом білоруса Олега Кононова у тульському Арсеналі та московському Спартаку. У сезоні-2020/21 Сергій допомагав Ласло Болоні у грецькому Панатінаікосі. 

39-річний Кузнєцов запам’ятався нашим вболівальникам по виступах за львівські Карпати. Крім того, він грав за Севастополь, Ворсклу, Говерлу, російські Носту та Спартак з Владикавказу, литовську Ветру, білоруський Гомель та молдавський Шериф.

Дьошдьер посідає 13-те місце з 20 команд другого угорського дивізіону, набравши усього шість очок у п’яти турах. Дебют Кузнєцова запланований на 28 серпня, коли його команда зустрінеться з Казінцбарцікаєм.

X