Перший млинець нанівець: Катар поступився Еквадору у матчі-відкритті Чемпіонату світу-2022

Переглядів 3375
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Перший млинець нанівець: Катар поступився Еквадору у матчі-відкритті Чемпіонату світу-2022
Збірна Еквадору. Фото: FIFA
Сьогодні стартував Чемпіонат світу-2022. Матчем-вікдриттям стала гра між господарем мундіалю Катаром та Еквадором. Латино-американська збірна не помітила свого суперника і впевнено перемогла з рахунком 2:0.

Цей Чемпіонат світу став першим в історії для Катару, адже ця збірна ніколи не брала участь в цьому турнірі. Суперниками ж господарів мундіалю у дебютному матчі став багатообіцяльний Еквадор.

Після красивої церемонії відкриття розпочався поєдинок. Старт матчу був багатим на події. Вже на третій хвилині гри Еквадор забив м'яч, але система VAR скасовувала взяття воріт. Перший м'яч на турнірі був би шикарним, адже гольова передача була здійснена ударом через себе.

Відео не зарахованого голу можна переглянути в телеграм каналі Fanday.net.

Проте не довго раділи катарці. Вже на 16-й хвилині з пенальті еквадорці відкрили рахунок. Форвард Еквадору Валенсія реалізував вирок рефері. Цікаво, що це перший випадок в історії чемпіонату світу, коли дебютний гол на турнірі було забито з одинадцятиметрового.

Відео голу можна переглянути в телеграм каналі Fanday.net.

Команда з Південної Америки подвоїла свою перевагу на 31-й хвилині. Той самий Валенсія відгукнувся на подачу з флангу та головою забив свій другий м'яч у цьому матчі.

Відео голу можна переглянути в телеграм каналі Fanday.net.

Перший тайм закінчився з впевненою перевагою еквадорців з рахунком 2:0.

У другій половині гри Еквадор значно знизив швидкість гри, адже рахунок повністю їх задовільняв. А Катар не створював проблем для захисту опонентів, тому небезпечних моментів з боку господарів турніру не було. 

Фінальний свисток зафіксував перемогу Еквадору з рахунком 2:0.

Таким чином Еквадор став лідером групи А. Наступний матч Катар проведе проти Сенегалу, а еквадорці проти Нідерландів.

X