«Перший тайм вийшов непоганим»: Йовічевіч здивував оцінкою гри Шахтаря в матчі з Ромою

Переглядів 264
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
«Перший тайм вийшов непоганим»: Йовічевіч здивував оцінкою гри Шахтаря в матчі з Ромою
Ігор Йовічевіч, фото: ФК Шахтар
Головний тренер Шахтаря Ігор Йовічевіч підбив підсумки розгромної поразки від Роми в рамках товариського поєдинку з благодійним спрямуванням.

Наставник помаранчево-чорних Ігор Йовічевіч проаналізував гру з Ромою (0:5), яка вчора пройшла на «Стадіо Олімпіко» у Римі. Хорватський спеціаліст похвалив команду за 30 хвилин гри проти діючого переможця Ліги конференцій, вказавши на проблеми Шахтаря у фінальній третині атаки.

«Перший тайм вийшов непоганим. 30 хвилин ми вдало розбивали пресинг Роми. Перші півгодини Дібалу було видно, Дзаньоло теж було важко знайти між лініями. Рома покарала нас через помилки».

Йовічевіч вважає, що гра проти Роми піде Шахтарю в плюс, незважаючи на неприємний результат.

«Для нас це добрий урок. Побачити, на якому ми нині рівні. Що вдало зробили, а що ні. Матч можна занести до активу, незважаючи на результат. Результат неприємний, але настрій не зіпсує», – сказав Йовічевіч в інтерв'ю прес-службі Шахтаря.

Відзначимо, що хорват поки що не знає смаку перемог на чолі донецького клубу (дві ничиї, дві поразки). Вже через місяць Шахтар буде грати на груповому етапі Ліги чемпіонів.