Петраков викликав до збірної Вірменії чотири гравці з чемпіонату рф: екснаставник збірної України знову збрехав

Переглядів 894
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Петраков викликав до збірної Вірменії чотири гравці з чемпіонату рф: екснаставник збірної України знову збрехав
Олександр Петраков. Фото: УАФ
Український наставник збірної Вірменії Олександр Петраков викликав на збір перед матчами відбору Євро-2024 проти Вельсу та Латвії чотирьох гравців, які виступають в росії.

Головний тренер збірної Вірменії Олександр Петраков назвав список футболістів з іноземних клубів, які викликані на збір перед поєдинком відбіркового циклу Євро-2024 проти Вельсу та Латвії.

Серед викликаних Петраковим є чотири футболісти, які грають у чемпіонаті Росії:

  1. Георгій Арутюнян (Краснодар);
  2. Наїр Тікнізян (Локомотив);
  3. Едуард Сперцян (Краснодар);
  4. Хорен Байрамян (Ростов)..

Слід зазначити, що Тікнізян також має російський паспорт. Він виступав за молодіжну та юнацьку збірні росії.

Варто зазначити, що Петраков на чолі збірної України багаторазово озвучував свою позицію щодо виклику футболістів, які грають у росії до складу національної команди.

«Ви мені скажіть, ось я візьму і викликаю футболіста з росії — ви мене порвете, так? Ні? Розумієте, зараз, скажу вам відверто, я не розглядаю питання про виклик гравців з чемпіонату росії. А знаєте чому? Я побачив скільки загинуло наших військових. І дівчата, і молоді хлопці. Стільки прізвищ, стільки фотографій.

Я зрозумів, що зараз ні футболістів із росії, ні примирення апріорі бути не може. Там лишилося стільки і дітей, і сиріт… Тож — ні, зараз ні, ніяк», - сказав Петраков на прес-конференції в серпні 2021 року.

  • Після однієї зіграної гри Вірменія має нуль очок, адже весною поступилася Туреччині з рахунком 1:2, на яку Петраков також викликав чотирьох футболістів з росії.
  • 16 червня Вірменія на виїзді зіграє з Вельсом, а 19 червня – вдома проти Латвії.
  • Зазначимо, що окрім Вельсу та Латвії вірменам під керівництвом Олександра Петракова в рамках групи D треба буде зіграти з національними командами Хорватії і Туреччини.
X