Петраков збирається повернути гравця Шахтаря до збірної України: джерело назвало ім'я футболіста

Переглядів 337
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Петраков збирається повернути гравця Шахтаря до збірної України: джерело назвало ім'я футболіста
Богдан Михайличенко, фото: Google
Лівий захисник Шахтаря Богдан Михайличенко привернув увагу головного тренера збірної України Олександра Петракова, який бачить гравця у команді.

Захисника Шахтаря Богдана Михайличенка, який грає за донецьку команду на правах оренди з Андерлехту, буде викликано до збірної України на матчі осінньої сесії Ліги націй. Головний тренер Олександр Петраков переглядав 25-річного гравця під час візиту до тренувального табору Шахтаря у Словенії.

Журналіст Ігор Бурбас в ефірі проекту «ЧИСТИЙ ПІДКАсТ» повідомив, що наставник синьо-жовтих планує викликати Михайличенка на осінній збір національної команди. З 21 по 29 вересня збірна України проведе два матчі проти Шотландії та один із командою Вірменії у групі B1 Ліги націй.

Футболіст дебютував за збірну України у 2020 році під керівництвом Андрія Шевченка у поєдинку Ліги націй проти Швейцарії (2:1). З того моменту Богдан провів шість ігор у синьо-жовтій футболці. Останній раз вихованець Динамо виходив на матч збірної у березні минулого року.

Нагадаємо, у міжсезоння Михайличенко перебрався до Шахтаря на правах річної оренди з Андерлехта. Шахтар матиме право викупу гравця після закінчення цього терміну.

Україна за підсумками літньої сесії Ліги націй зберегла перше місце у групі B1, набравши сім очок після трьох ігор.

X