Петраков здобув дебютну перемогу зі збірною Вірменії: підопічні українця забили чотири голи на Туманному Альбіоні

Переглядів 6043
Дмитро Котков Дмитро Котков
4 голоси
Петраков здобув дебютну перемогу зі збірною Вірменії: підопічні українця забили чотири голи на Туманному Альбіоні
Олександр Петраков. Фото: Google
Екс-наставник збірної України Олександр Петраков вперше досяг позитивного результату на посаді коуча національної команди Вірменії, яка виграла у Вельса.

Збірна Вірменії від керівництвом українського наставника Олександра Петракова здобула яскраву виїзну перемогу в матчі відбіркового циклу Євро-2024 проти Вельса.

Підопічні досвідченого українського коуча переграли валійців з рахунком 4:2. На голи Деніела Джеймса та Харрі Вілсона вірмени відповіли дублями Лукаса Зелараяна та Грант-Леона Раноса.

Для Олександра Петракова це дебютна вікторія на посаді коуча вірменської команди. Раніше його підопічні програли туркам (1:2) та зіграли 2:2 в спарингу проти Кіпру. 

У червні 2022 року збірна України під керівництвом Петракова програла Вельсу (0:1) в матчі за право виступати на чемпіонаті світу-2022 в Катарі.

  • Петраков після тривалої роботи в молодіжних збірних України та в основній команді жовто-синіх 14 січня 2023 року очолив вірменську збірну.
  • У квартеті D Вірменія з трьома очками посідає четверту позицію, випереджаючи п'яту Латвію. Друга Хорватія та третій Вельс мають по чотири бали в активі. Лідирує з шістьма очками Туреччина.
  • 19 червня Вірменія на своєму полі прийматиме Латвію.