«Під'їхала неймовірна новина»: журналіст розповів, де УАФ планує знайти гроші на заставу для Запісоцького

Переглядів 1416
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Під'їхала неймовірна новина»: журналіст розповів, де УАФ планує знайти гроші на заставу для Запісоцького
Юрій Запісоцький. Фото: Google
Журналіст Костянтин Андріюк повідомив, що компанія ДТЕК може внести заставу за генерального секретаря УАФ Юрія Запісоцького, який проходить по кримінальній справі з будівництвом заводу штучних полів.

Андріюк написав, що УАФ хоче отримати гроші на заставу Запісоцького від ДТЕК.

«Отже, під'їхала неймовірна новина, УАФ терміново шукає гроші, щоб внести заставу у майже 10 мільйонів гривень за свого генсека - Юрія Запісоцького. Але є одне але - гроші для застави мають бути офіційні, легальні і задекларовані. А з цим, як виявилось, проблеми.

Тому УАФ, увага, хоче просити ці гроші в компанії ДТЕК. Про це юристи УАФ шептались в кулуарах суду. Бо Андрій Павелко дружить з гендиректором ДТЕК Тимченком. А поспішати треба. Бо хтозна, може завтра доведеться шукати ще гроші на заставу для самого голови УАФ», - написав Андріюк у телеграмі.

Нагадаємо, Запісоцький є фігурантом кримінального провадження про незаконну розтрату майже чотирьох млн євро, отриманих свого часу від УЄФА. Слідство встановило, що гроші були перераховані на компанії з ознаками фіктивності, а товари на 3,2 мільйона євро так і не доїхали до України.

X