Підопічний Реброва змінив громадянство: раніше цим футболістом цікавився Шахтар

Переглядів 412
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Підопічний Реброва змінив громадянство: раніше цим футболістом цікавився Шахтар
Ерік. Фото: Аль-Айн
Підопічний Сергія Реброва в Аль-Айні Ерік отримав нове громадянство. Цікаво, що цим легіонером цікавився донецький Шахтар, проте трансфер не відбувся.

22-річний бразильський лівий захисник Аль-Айна Ерік, якого тренує український тренер Сергій Ребров, більше не вважатиметься легіонером у чемпіонаті ОАЕ.

Повідомляється, що футболіст отримав громадянство цієї арабської країни, хоча, за даними преси, це не було бажання самого Еріка.

На початку цього року на Аль-Айн із пропозицією на 1,2 мільйона євро щодо покупки Еріка виходив Шахтар. Футболіст хотів перебратися до українського клубу, але арабський клуб побажав, щоб захисник залишився у його лавах.

В поточному сезоні на рахунку Еріка 23 матчі, чотири голи та чотири асисти за Аль-Айн.

Нагадаємо, що окрім боротьби за чемпіонство, Аль-Айн продовжує свій шлях у Кубку президента, де у півфіналі зустрінеться з Аль-Васлом. Також команда Реброва вже дійшла півфіналу Кубка ліги. Там на них чекає протистояння з Аль-Насром.

У четвер, 16 березня, Шахтар зіграє проти Феєнорда в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи на стадіоні «Де Кейп» у Роттердамі. Початок поєдинку запланований на 19:45 за київським часом.