Підозрілі дифірамби на честь Динамо: спортдир Штурму у захваті від футболу у виконанні команди Луческу

Переглядів 484
Артем Войцеховський Артем Войцеховський
1 голос
Підозрілі дифірамби на честь Динамо: спортдир Штурму у захваті від футболу у виконанні команди Луческу
Андреас Шиккер. Фото: Штурм
Спортивний директор австрійського клубу Андреас Шиккер напередодні матчу проти киян у Лізі чемпіонів наговорив компліментів про гру майбутнього суперника.

Австрієць вважає, що досягнути успіху у двобої з турецьким Фенербахче киянам дозволили гарна фізична підготовка та правильно обрана тактика.

«У Динамо команда неймовірної якості. Кияни грають дуже компактно в усіх ланках. При цьому їх гравці досить потужні у фізичному плані. За рахунок цього їм вдалося пройти Фенербахче на попередній стадії Ліги чемпіонів – цитує Шиккера Kleine Zeitung.

Раніше Шиккер подякував Динамо за те, що його команді не доведеться грати виїзний поєдинок на домашній арені Фенербахче, де фанати господарів ведуть себе не досить гостинно.

Нагадаємо, що Динамо дотиснуло турків в овертаймі завдяки голу Олександра Караваєва. Штурм розпочинає свою європейську кампанію матчами з командою Луческу.

Зустріч між Динамо та Штурмом відбудеться вже сьогодні у польській Лодзі. Гра на стадіоні ЛКС розпочнеться в 21:00. Матч-відповідь відбудеться тиждень потому у Граці.