«Підозрюю, що Луческу набридла Україна»: деталі інсайдерської новини стосовно головного тренера Динамо

Переглядів 1237
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Підозрюю, що Луческу набридла Україна»: деталі інсайдерської новини стосовно головного тренера Динамо
Мірча Луческу. Фото: Динамо
Головний тренер Динамо Мірча Луческу може залишити Україну та повернутися до Румунії. Спеціалісту вже зробив пропозицію президент місцевого гранду.

Майбутнє Мірчі Луческу у київському Динамо знаходиться під питанням через інтерес до головного тренера біло-синіх з боку румунського ФКСБ.

Президент Професійної футбольної ліги Румунії з 1996 по 2013 рр. Думітру Драгомир повідомив, що голова ФКСБ Джіджі Бекалі зробив пропозицію Луческу. Він хоче змінити команду не тільки в плані складу, а й в плані менеджменту.

«Я так розумію, що він хоче взяти Мірчу Луческу. Джіджі Бекалі хоче привести його, це те, що я чув з клубу. Я не жартую. Це був би правильний крок.

Гадаю, Луческу вже набридла Україна. Якщо він забере останні гроші... Це те, що сказав Джіджі Бекалі. Це була б велика бомба», – сказав Драгомир для видання Fanatik.

Перед другим матчем Динамо проти Аріса у кваліфікації до Ліги конференцій (2:1, пен. 6:5), Луческу розповів, що йому вже робили пропозицію зі ФКСБ.

«Чи знайомий я з Джіджі Бекалі? Як я можу бути не знайомим з ним? Ми теж друзі. Він намагався привести мене, але вболівальники протестували. Це було нормально», – сказав тренер Динамо для ProSport..

  • Луческу раніше працював в інших румунських клубах, таких як Рапід (1997-1998, 1999-2000) та Динамо Бухарест (1985-1990), які є принциповими суперниками ФКСБ.
  • Нагадаємо, що Луческу працює в Динамо з 2020 року. Разом з киянами він виграв по одному разу чемпіонат, Кубок та Суперкубок України у сезоні 2020/21.
  • Контракт румунського спеціаліста з українським клубом розрахований до 2024 року.
  • У неділю, 20 серпня, кияни зіграють проти Чорноморця у четвертому турі УПЛ. Початок о 17:00.