«Підписав би повноцінний контракт зі Штутгартом»: екс-форвард Динамо розповів, що він змінив би у своєму минулому

Переглядів 766
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Підписав би повноцінний контракт зі Штутгартом»: екс-форвард Динамо розповів, що він змінив би у своєму минулому
Артем Кравець забиває за Штутгарт. Фото: Google
33-річний екс-форвард Динамо Київ та збірної України Артем Кравець згадав найкращі миті у своїй кар'єрі. За словами колишнього нападника, він вважає, що для нього правильним рішенням було б підписання повноцінної угоди зі Штутгартом.

Екс-нападник київського Динамо Артем Кравець, який нещодавно завершив кар’єру футболіста, висловився про найкращі моменти у своїй біографії.

«Зважаючи на ту мрію 12-річного чи 13-річного хлопчика, я задоволений. Я пограв та відчув емоції і в Німеччині, і в Іспанії. І навіть в Туреччині. Там специфічні, але також емоції. Я пограв в Динамо та збірній України. В мене є багато щасливих моментів. Я не можу жалітися. Це сто відсотків», – сказав Артем Кравець в інтерв’ю Віктору Вацку.

На питання, якби можна було щось змінити, щоби він змінив, екс-форвард збірної України сказав наступне:

«Підписав би повноцінний контракт зі Штутгартом», - додав Кравець.

Зазначимо, що за Штутгарт українець грав у 2016 році. За німецьку команду він зіграв 15 матчів та записав до свого активу один гол.

Артем Кравець належав київському Динамо у 2005-2017 роках. За цей час він встиг на правах оренди пограти за київський Арсенал, німецький Штутгарт та іспанську Гранаду. Також у 2020 році Кравець повертався в Динамо, але майже одразу перейшов до турецького Коньяспора. У 2018-2022 роках Артем виступав за Коньяспор. У цьому сезоні Кравець захищав кольори Сакар'яспора, але в 2023 році він вирішив завершити кар'єру.