Російська команда опинилася в епіцентрі вибуху на Кримському мосту: її власником є скандальний репер Баста

Переглядів 313
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Російська команда опинилася в епіцентрі вибуху на Кримському мосту: її власником є скандальний репер Баста
Баста та Кримський мост. Колаж: УФ
Російський футбольний клуб СКА-Ростов повідомив про те, що автобус команди знаходився близько до місця, де відбувся вибух на Кримському мосту.

Автобус російської команди СКА Ростов знаходився поряд з Кримським мостом під час нічного вибуху на незаконно спорудженій конструкції. Про це повідомив генеральний директор клубу Борис Гузієв. 

«Сьогодні вночі команда «СКА Ростов-на-Дону» поверталася із Севастополя, де відбувся матч між ФК СКА Ростов-на-Дону і ФК Севастополь. Автобус команди опинився поруч із місцем НП (надзвичайної події) на Кримському мосту. З командою все гаразд, ніхто з гравців і супроводжуючих не постраждав», – значиться в заяві представника ростовського клубу, власником якого є скандальний репер Баста.

Також в російських ЗМІ поширюють таку інформацію:

«Двісті метрів не доїхали до влучання ракети чи безпілотника. А легковик, який їхав перед нами, не встиг проскочити... Наш водій побачив спалах і загальмував, а там вже обвалився проліт. Поки стояли і думали, проїжджав товарний потяг з цистернами. Над ним бахнуло так, що в нас луснуло лобове скло. Виявилось, що це збили другий безпілотник або ракету»

  • У ніч з 16 на 17 липня на Кримському мосту стався вибух, конструкція серйозно пошкоджена.
  • Попередньо, об’єкт був атакований надводними дронами.