«Підтримка божевільна»: форвард Хіберніана розповів, як уболівають у Шотландії

Переглядів 350
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Підтримка божевільна»: форвард Хіберніана розповів, як уболівають у Шотландії
Микола Кухаревич. Колаж «Український футбол»
Молодий український нападник французького Труа Микола Кухаревич, який провів минулий сезон в оренді у Хіберніані, висловився щодо вболівальників в Шотландії.

Микола Кухаревич розповів, що попри чутки про зміну клубу, шотландські вболівальники Хіберніана продовжують просити українця залишитися в команді.

«Вона дуже велика, вони й досі мені пишуть в інстаграмі, щоб я залишався. Це ще не закрита розмова, є ймовірність, що я залишуся, все може бути».

Також Кухаревич пояснив, як заведено вболівати в Шотландії. Форвард детально розповів про фанатську культуру в Хіберніані.

«Хіберніан – команда з історією. Дуже багато вболівальників. Підтримка божевільна. Вперше у мене такі фанати були. Бувало, що виїзд недалеко, і наших уболівальників могло бути більше за місцевих. Приїжджали по дві-три тисячі. І ми грали на виїзді, як удома. Це було вперше, прямо – шок», — заявив Кухаревич для «Українського футболу».

  • 22-річний Кухаревич, який є вихованцем луцької Волині, перейшов із львівського Руху до Труа у липні 2021 року за 300 тисяч євро. У складі французів нападник провів два матчі, але не відзначився результативними діями.
  • У сезоні-2021/22 Микола виступав за бельгійський Левен на правах оренди, а минулу кампанію провів у шотландському Хіберніані, у складі якого зіграв 15 поєдинків, забив п'ять м'ячів та оформив один асист.
  • Контракт українського форварда з французьким клубом діє до червня 2026 року.