Підтримка України коштувала свободи: фанат, який вибіг на поле у матчі ЧС, нарвався на поліцію Катару

Переглядів 694
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Підтримка України коштувала свободи: фанат, який вибіг на поле у матчі ЧС, нарвався на поліцію Катару
Маріо Феррі у футболці «Save Ukraine». Фото: Twitter
Італійський футболіст та громадський діяч Маріо Феррі, який засвітився під час матчу Португалія – Уругвай у ​​футболці з написом Save Ukraine, мав справу с поліцією Катару.

Визволяти італійця довелося президенту ФІФА Джанні Інфантіно, який засудив вчинок Феррі на підтримку України та протестів в Ірані, хоча сам функціонер не гребує співпрацею з диктаторами, просуванням подвійних стандартів та корупції.

«Я провів важку ніч в поліцейській дільниці у Катарі. Інфантіно прийшов сюди о четвертій ранку і допоміг мені. Я ніколи його не зустрічав, він мені сказав: «Знову ви, чому? Катар дуже небезпечний для вас. Я йому сказав, що повідомлення, які я хотів донести, дуже важливі для мене.

Мені подобається вриватися і кидатися до центру таких важливих матчів, очевидно, завжди з добрими намірами та позитивними повідомленнями», – сказав Феррі в інтерв'ю OndaCero.

Нагадаємо, чемпіонат світу в Катарі триває з 20 листопада до 18 грудня цього року. Сьогодні визначаться ще дві пари, які вийдуть до 1/8 фіналу:

  • 17:00. Канада – Марокко/Хорватія – Бельгія;
  • 21:00. Коста-Рика – Німеччина/ Японія – Іспанія.