«Після жеребкування одразу зв'язався із Палкіним»: екс-працівник Шахтаря оцінив шанси «гірників» в 1/8 ЛЄ

Переглядів 1153
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Після жеребкування одразу зв'язався із Палкіним»: екс-працівник Шахтаря оцінив шанси «гірників» в 1/8 ЛЄ
Сергій Палкін. Фото: ФК Шахтар
Колишній директор академії Шахтаря, який працював також на аналогічній посаді у Феєнорді, Хенк ван Стее прокоментував результати жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи.

Донецький Шахтар зіграє в 1/8 фіналу Ліги Європи проти Феєнорда, а за підсумками якого українська та нідерландська команди розіграють путівку до чвертьфіналу.

Екс-директор академії Шахтаря ван Стее розповів, що зробив одразу після результатів жеребкування.

«Коли я подивився жеребкування, то одразу ж зв'язався із Сергієм Палкіним, генеральним директором донецького Шахтаря. Я привітав його з кваліфікацією у четвер проти Ренна та жеребкуванням».

Також ван Стее порівняв нідерландську команду з українським грандом. На його думку, Феєнорду буде складно грати в Польщі.

«Справа не в тому, що я вважаю Шахтар набагато кращим за Феєнорд. Навпаки, зараз все не так. Але Феєнорд має остерігатися недооцінки. Ніколи не знаєш, у якій атмосфері опинишся у Польщі, де зараз грає Шахтар. Крім того, у Польщі трохи холодніше, ніж на заході Європи, і це потрібно врахувати».

Нагадаємо, перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи між Шахтарем та Фейєноордом відбудеться 9 березня. Початок гри о 22:00 за київським часом. Гра у відповідь запланована на 16 березня і почнеться о 19:45.

На минулій стадії турніру Шахтар здолав Ренн (2:1, 1:2 та 5:4 за пенальті).