Подвійний удар по Зорі: Гладкий залишив луганський клуб заради Чорноморця, Кабаєв підписав контракт з Динамо

Переглядів 424
Артем Войцеховський Артем Войцеховський
1 голос
Подвійний удар по Зорі: Гладкий залишив луганський клуб заради Чорноморця, Кабаєв підписав контракт з Динамо
Олександр Гладкий. Фото: Зоря
Досвідчений форвард Олександр Гладкий продовжить кар’єру у команді Романа Григорчука, а Владислав Кабаєв буде тренуватися під керівництвом Мірчі Луческу.

Луганська Зоря, якій не вдалося подолати третій раунд кваліфікації Ліги конференцій, продовжує втрачати своїх виконавців. 

Олександр Гладкий, термін дії контракту якого сплив наприкінці попереднього сезону, але який продовжував протягом літа тренуватися з луганською командою, став гравцем Чорноморця. Про це повідомляю журналіст Михайло Співаковський.

Одесити перебували у пошуках форварда після того, як команду залишив Назарій Русин, на якого робив ставку Роман Григорчук. Динамо забрало гравця з оренди і продало у Зорю.  

34-річний Гладкий вже грав за «моряків» у сезоні-2017/18. Тоді він провів дев’ять матчів, в яких забив два голи і віддав стільки ж результативних передач.

Також Олександр виступав за Шахтар, Динамо, Дніпро, Металіст, Харків, турецькі Адана Демірспор і Різеспор. У історчиному реєстрі найкращих снайперів УПЛ він займає сьоме місце (98 голів).

Кабаєв у найближчий час повинен приєднатися до Динамо. Як повідомляє журналіст Ігор Бурбас, 26-річний лівий вінгер вже підписав контракт з київським клубом.

За Зорю Владислав відіграв п’ять останніх сезонів. На його рахунку 128 матчів, 10 голів і 14 передач. Його контракт з луганцями мав завершитися наступного літа. Скільки за нього заплатило Динамо, невідомо.

X