«Поганий інсайд, але був би хороший тренер»: Бартулович – про ймовірне призначення Біліча на посаду наставника збірної України

Переглядів 2207
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Поганий інсайд, але був би хороший тренер»: Бартулович – про ймовірне призначення Біліча на посаду наставника збірної України
Младен Бартулович. Фото: УПЛ
Хорватський спеціаліст Младен Бартулович, який зараз працює в луганські Зорі, висловився на тему чуток, що його земляк Славен Біліч міг очолити збірну України.

Асистент головного тренера футбольного клубу Зоря Младен Бартулович висловив свої коментарі щодо поширених чуток про можливе призначення Славена Білііча на посаду головного тренера збірної України, які з'явилися до того, як Сергій Ребров став головним тренером команди.

Чому ні? Була там розмова, Біліч може. Ну питав, так. Це був поганий інсайд, на мою думку, але був би добрий тренер.

Такод Бартулович вважає, що оцінювати Реброва ще зарано, варто дочекатися рзультатів. 

Результати покажуть, – сказав Бартулович для «Брутального футболу».

Цю інформацію про можливе призначення Билича повідомив інсайдер Фабріціо Романо, варто відзначити, що на даний момент хорват тренує саудівський клуб Аль-Фатех.

  • У Бартуловича вже є досвід роботи з приставкою «в.о.» З 15 листопада по 31 грудня Бартулович був виконувачем обов'язків головного тренера Інгульця: дві перемоги, одна поразка.
  • Влітку 2023 року 36-річний хорватський фахівець увійшов у тренерський штаб Ненада Лалатовича.
  • Після п’яти турів Зоря займають 10 сходинку в УПЛ, маючи в активі п’ять очок.