Полісся виграло конкуренцію у Шахтаря: джерело назвало гравця клубу УПЛ, який продовжить кар'єру у Першій лізі

Переглядів 746
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Полісся виграло конкуренцію у Шахтаря: джерело назвало гравця клубу УПЛ, який продовжить кар'єру у Першій лізі
Борис Крушинський. Фото: ФК Львів
Український захисник ФК Львів Борис Крушинський продовжить свою кар'єру на Поліссі. Житомирський клуб зміг виграти конкуренцію у команд із УПЛ.

Крушинський підпише контракт з Поліссям на п'ять років, а його трансфер обійдеться представнику Першої ліги в 300 тисяч євро.

Полісся, яке є одним із головних претендентів на вихід в УПЛ, випередило у конкуренції за талановитого гравця кілька провідних клубів вищого дивізіону України.

Влітку Крушинським предметно цікавилися Ворскла та Зоря. Крім того, універсал, який здатний зіграти на лівому фланзі та в центрі півзахисту, був на олівці у самого Шахтаря. Про це повідомляє телеграм-канал ютуб-проекту ТаТоТаке.

Зазначимо, що Крушинський цього сезону УПЛ взяв участь у 14 щоглах ФК Львів, у яких відзначився одним забитим голом. Футболіст є вихованцем львівського клубу та перебуває у його структурі з 2018 року.

Полісся другу частину сезону у Першій лізі розпочне у групі підвищення у класі, де вже стартуватиме з другого місця, що дає право на пряму путівку до УПЛ.

X