Полісся визначилося з місцем проведення літніх зборів: Дніпро-1 про таке може тільки мріяти

Переглядів 6185
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
4 голоси
Полісся визначилося з місцем проведення літніх зборів: Дніпро-1 про таке може тільки мріяти
Гравці Полісся на тренуванні. Фото: Google
Всі гравці футбольного клубу Полісся пройшли медичний огляд та провели перше тренування після відпустки по завершенню сезону 2022/2023 років. Далі – навчально-тренувальний збір в Австрії.

Майбутні дебютанти української Прем'єр-ліги, гравці житомирського Полісся, одними з перших припинили засмагати і розпочали повноцінну підготовку до нового сезону

«Сьогодні команда пройшла поглиблене медичне обстеження і завтра (20 червня, — прим. «УФ») відбуває на свій тренувальний збір, який відбудеться в Австрії. Австрія — одне з пріоритетних місць для проведення літніх зборів.

Там будуть підібрані досить сильні суперники, щоб якнайкраще підготуватись до старту сезону. Крім того, дуже важливими є кліматичні умови в Австрії», — сказав генеральний директор Полісся Володимир Загурський

Також Загурський заінтригував вболівальників Полісся, що команда зіграє з якимось іменитим клубом.

«Привідкрию невелику таємницю — за попередніми домовленостями ми зможемо зіграти з досить іменитою командою, яка не один раз була чемпіоном європейської країни», — сказав генеральний директор Полісся Володимир Загурський в інтерв'ю клубному сайту.

Раніше «Український футбол» вже інформував своїх читачів, що з відпустки також вийшли гравці та тренерський штаб Дніпра-1. Вони вперше за багато років проведуть збір не закоодоном, а в Україні. На Закарпатті.

  • За підсумками сезону 2022/2023 років в Першій лізі Полісся посіло перше місце;
  • Наступний сезон стане першим в УПЛ за всю історію житомирської команді, яка була створена у 1959 році, але у середині 2000-х припиняла виступи у чемпіонатах України.