Помер легендарний функціонер Ворскли: він працював у клубі більше 20 років

Переглядів 639
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Помер легендарний функціонер Ворскли: він працював у клубі більше 20 років
Геннадій Слюсарєв. Фото: УПЛ
На 76-у році життя перестало битись серце одного з функціонерів Ворскли – Геннадія Слюсарєва. Останні роки свого життя Слюсарєв працював радником віце-президента полтавського клубу.

Про сумну новину повідомив офіційний сайт УПЛ. В далекому 1987 році Геннадій Данилович Слюсарєв був запрошений до ФК Ворскла на посаду начальника команди, на якій пропрацював аж до 2002 року. 

З цього часу впродовж двох років очолював Комітет із розвитку футболу в регіонах при Полтаввській обласній федерації футболу. З 2004 до 2005 – старший викладач кафедри фізвиховання Полтавського педагогічного університету. 

В червні 2005 був учасником фінального етапу 7-ї Універсіади України серед студентів. Працював головою студентської збірної Полтавщини з футболу, що стала срібним призером. Того ж року призначений спортивним директором ФК Ворскла, де успішно працював багато років.

В 2006 році Геннадію Слюсарєву присвоєно звання «Почесний працівник фізичної культури та спорту України», а в 2009 році Указом Президента України присвоєно звання «Заслужений працівник фізичної культури та спорту України».