Помилка Сироти, драма Яремчука і розгром: відео вильоту Динамо в Лігу Європи після програшу Бенфіці

Переглядів 400
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Помилка Сироти, драма Яремчука і розгром: відео вильоту Динамо в Лігу Європи після програшу Бенфіці
Динамо знову поступилося Бенфіці, фото: ФК Бенфіка
У Лісабоні пройшов матч-відповідь плей-офф раунду відбору Ліги чемпіонів між місцевою Бенфікою та Динамо. Кияни не змогли зробити сенсацію, вдруге програвши португальцям (0:3).

Після поразки з рахунком 0:2 у Лодзі Динамо мало дуже малі шанси на успіх у боротьбі за вихід до групового етапу. На виїздний матч повернувся Сергій Сидорчук, але через травми були відсутні Віктор Циганков та Денис Попов, яких замінили Олександр Караваєв та Олександр Сирота відповідно.

Незважаючи на те, що відіграватися потрібно було динамівцям, агресивно гру розпочала Бенфіка. «Орли» тиснули, створювали комбінації прямо у штрафному майданчику гостей і багато пробивали по воротам (п'ять ударів у ствір проти нуля від Динамо). Не дивно, що першими забили саме господарі поля.

Спрацював стандарт. Бенфіка розіграла кутовий, який після подачі на дальню штангу від Давіда Нереса замкнув Ніколас Отаменді. 

Але вже трохи більше ніж через 10 хвилин Динамо самовільно підписало собі вирок, пропустивши двічі підряд. Спочатку Сирота допустився катастрофічної помилки, подарувавши м'яча Рафаелю Сілві.

А потім Бенфіка провела стрімку контратаку, захист киян банально не встигав за швидкостями португальців і отримав гол від того самого Нереса, який вперше відзначився за нову команду.

Друга половина зустрічі проходила за сценарієм першого матчу. Бенфіка банально догравала поединок з огляду на надвпевнену перевагу, а гості і у такому режимі не могли завдати португальяцям бодай якихось проблем.

0:3 – і Динамо вперше за три роки не зіграє на груповій стадії найпрестижнішого єврокубка, а для Бенфіки все тільки починається. Відзначимо, що український нападник «орлів» Роман Яремчук на полі так і не з'явився.

Жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів відбудеться 25 серпня о 19:00 за київським часом. Динамо своіх суперників по групі Ліги Європи дізнається днем пізніше, початок – о 14:00.

X