Пономарьов після першої перемоги з Рухом зіграє проти Кривбасу, який бореться за єврокубки. Прогноз і анонс на матч УПЛ

Переглядів 1016
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3 голоси
Пономарьов після першої перемоги з Рухом зіграє проти Кривбасу, який бореться за єврокубки. Прогноз і анонс на матч УПЛ
Віталій Пономарьов. Фото: ФК Рух
Ексклюзивний анонс матчу 26 туру УПЛ Кривбас – Рух спеціально для вас на «УФ».

14 травня відбудеться поєдинок 26 туру УПЛ. Сайт «Український футбол» анонсує і прогнозує матч Кривбас ‒ Рух. Де дивитися, що дає цей матч, яка турнірна таблиця і чим це все закінчиться?

Кривбас (Кривий Ріг) – Рух (Львів)

14 травня. 15:00. м. Кривий Ріг. Стадіон “Гірник”

Пряма трансляція – Setanta Sports

Дискваліфікації – Василь Рунич (Рух)

Недільну програму матчів 26 туру УПЛ закриватиме протистояння між Кривбасом і Рухом. У першому колі рухівці здолали криворіжців з рахунком 2:1. При тому, що підопічні Юрія Вернидуба вели в рахунку завдяки голу Назара Волошина. Однак “жовто-чорні” змогли здобути перемогу. Спочатку Денис Слюсар відновив паритет, а після цього Марко Сапуга забив переможний м’яч у цьому поєдинку. Тому криворізька команда налаштована на реванш, тим паче, що матч відбуватиметься у Кривому Розі.

  • Дебютна перемога Пономарьова відразу ж виявилася розгромною

У минулому турі Рух здобув свою першу перемогу на чолі з Віталієм Пономарьовим. “Жовто-чорні” обіграли Інгулець з рахунком 3:0, перервавши свою дев’ятиматчеву безвиграшну серію. У цьому поєдинку дубль оформив Юрій Климчук і ще один гол в активі Соломона. До речі, Климчук після двох м’ячів у ворота Інгульця, став найкращим бомбардиром Руху в цьому сезоні. В активі 26-річного гравця сім голів. На один менше у бразильського форварда Таллеса Бренера.

Таким чином, Рух перед початком 26 туру розташувався на 14 місці з 24 балами в активі. Стільки ж очок і у Вереса, який йде на 13 сходинці. Рівняни випереджають команду Пономарьова завдяки кращій різниці забитих і пропущених: 30:38 проти 26:35. У рухівців п’ять перемог, дев’ять нічиїх і 11 поразок у цьому сезоні. 

  • У львів’ян є кадрова втрата

Після гри з Кривбасом на Рух очікує дербі зі Львовом, виїзні матчі з Минаєм і Чорноморцем. А також домашній поєдинок проти Олександрії. Головний тренер “жовто-чорних” Віталій Пономарьов у поєдинку в Кривому Розі не може розраховувати на Василя Рунича. 23-річний півзахисник пропускатиме зустріч з криворіжцями через перебір жовтих карток. У цьому сезоні Рунич зіграв 17 матчів за Рух і забив один м’яч. Сталося це 7 грудня у ворота Чорноморця. 

  • Кривбас зіграє на фоні поразки від Динамо

Команда Вернидуба у минулому турі поступилась Динамо 0:1. Перед початком 26 туру Кривбас знаходиться на сьомому місці з 32 балами в активі. Відстань від п’ятого місця, яке дозволяє грати в Лізі конференцій, становить очок. У цьому сезоні криворіжці здобули дев’ять перемог, п’ять разів зіграли внічию і ще 11 поєдинків програли. Різниця забитих і пропущених – 21:28. Найкращими бомбардирами Кривбасу є Ріфет Капич і Роман Дебелко. У боснійця та українця по чотири забитих м’ячі. Після поєдинку проти Руху на криворізьку команду очікують матчі з Ворсклою, Металістом, Металістом 1925 і Дніпром-1.

Історія зустрічей – 1:+0=0-1; 1:2

Майбутній герой матчу – Юрій Паньків

Голкіпер Руху Паньків у двох попередніх поєдинках зберігав власні ворота на замку. Суха серія 38-річного кіпера триває 180 хвилин. У цьому сезоні Юрій зіграв 22 матчі, у чотирьох з них він не пропускав. Кривбас, у свою чергу, вже не може забити два матчі поспіль. У недільному поєдинку може перерватися гольова засуха криворіжців або суха серія Юрія Паньківа. Навряд чи команди зіграють 0:0, продовживши обидві серії. Тому що залікові бали кров з носу потрібні Руху та Кривбасу. Перші ведуть боротьбу за збереження прописки в еліті, а другі ‒ вже за єврокубки.

Прогноз на гру Кривбас – Рух: П1 – 2.21

У криворіжців ще є певні шанси на те, щоб зайняти п’яте місце і потрапити у Лігу конференцій наступного сезону. Для цього потрібно вигравати кожен матч, що залишився, і сподіватися на втрату очок Колоса і Олександрії, які йдуть вище у турнірній таблиці. А знаючи, як нестабільно грають в цьому сезоні ковалівці та олександрійці, втрати очок будуть. Тому Кривбас повинен перемагати Рух, тим більше, граючи вдома при рідних стінах. Букмекерська контора Favbet дає хороший коефіцієнт на те, що Вернидуб переможе Пономарьова – 2.21.