Поперечина та суха поразка у Суперкубку: колишній півзахисник Динамо дебютував на Кіпрі

Переглядів 399
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Поперечина та суха поразка у Суперкубку: колишній півзахисник Динамо дебютував на Кіпрі
Роман Безус, фото: Balla
Український хавбек кіпрської Омонії Роман Безус у п'ятницю дебютував із поразки у матчі за Суперкубок Кіпру проти Аполлона (0:2), при цьому він мав нагоду забити шикарний гол.

Омонія пропустила вже на 12-й хвилині, Багалі Дабо дальнім ударом з-за меж штрафного майданчика відправив м'яч у лівий нижній кут воріт. Безус з'явився на полі на 59 хвилині зустрічі. Буквально за чотири хвилини українець міг зрівняти рахунок у поєдинку, але його удар у падінні через себе прийняв каркас воріт.

Через десять хвилин Аполлону вдалося подвоїти свою перевагу завдяки голу Ва та закрити питання про власника Суперкубку Кіпру 2022 року.

Безус перейшов до Омоні] тиждень тому як вільний агент з Гента. Українець підписав із кіпріотським клубом дворічний контракт із можливістю продовження ще на рік. Варто зазначити, що у плей-офф відбору Ліги Європи Омонія зіграє з колишнім клубом Безуса – Гентом. Матчі відбудуться 18 та 25 серпня.

Безус виступав у складі Динамо з січня 2013 по січень 2015 року За цей період він провів у складі киян 47 матчів, у яких забив п'ять голів і віддав три асисти.

X