«Попереду чекає новий виклик, ми приймемо його разом»: Шахтар запрошує вболівальників на матч з Ренном

Переглядів 709
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Попереду чекає новий виклик, ми приймемо його разом»: Шахтар запрошує вболівальників на матч з Ренном
Тізер відео Шахтаря
Донецький Шахтар запрошує вболівальників відвідати поєдинок 1/16 фіналу Ліги Європи, який відбудеться проти одного із лідерів чемпіонату Франції – Ренна.

Прес-служба донецького клубу опублікувала відеозапрошення для фанатів, які перебувають або будуть у Варшаві 16 лютого, щоб вони підтримали Шахтар у битві з Ренном за путівку до 1/8 фіналу Ліги Європи.

«Разом з вами ми закохали Європу, разом відкрили світові нові імена, разом пережили космічно емоції. А попереду чекає новий виклик, і ми приймемо його знову разом.

На стадіоні польського війська, станьте нашим військом. Для загального подвигу, для перемоги, для продовження нашої з вами лігоєвропейської історії», – каже відеозвернення Шахтаря.

Нагадаємо, Шахтар має зіграти проти Ренна два матчі - 16 і 23 лютого. Свій домашній поєдинок «гірники» проведуть 16 лютого у Варшаві. Матч розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Раніше Ренн виступав разом із Динамо у Лізі Європи, але київський клуб посів останнє місце у своєму квартеті та залишив європейські змагання цього сезону.