Порівняли з Роналдіньо, Неймаром, Зіданом, Мессі та Роналду: в твіттері опублікували відео, як Мудрик жонглює м’ячем

Переглядів 1577
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Порівняли з Роналдіньо, Неймаром, Зіданом, Мессі та Роналду: в твіттері опублікували відео, як Мудрик жонглює м’ячем
Михайло Мудрик. Фото: Google
Українського вінгера Шахтаря, який може перейти в Арсенал, поставили в один ряд з легендами світового футболу. Всіх зачаровує філігранна техніка українця.

Українець Михайло Мудрик близький до переходу в Арсенал. В інтернеті з'являється все більше різного роду постів із приводу потенційного трансферу.

Український вінгер Михайло Мудрик з кожним днем все частіше стає головною темою для обговорення в Англії. ЗМІ активно сватають українця в Арсенал і перехід може відбутися вже у це січневе трансферне вікно, якщо сторони погодять умови переходу.

Користувач з Намібії на ім’я DME опублікував у себе в твіттері знамените відео з Михайлом Мудриком, який філігранно обробляє м’яч. Намібієць так підписав це відео:

«Коли ми говоримо про легендарні перші дотики таких футболістів, як Бербатов, Роналдіньо, Марсело, Неймар, Іско, Зідан, Марез, Ріс Джеймс, Мессі та Кріштіану Роналду, не забудьте згадати Мудрика».

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

Лондонський Арсенал на даний момент з 43 очками впевнено лідирує в АПЛ. У другого Манчестер Сіті 36 балів.

X